BUDGETBANDEN & AUTOSERVICE

T: 076 7851558 BREDA

ACTIE VERLENGD T/M 22-05-2022.  

AUTO 3D UITLIJNEN VOOR €49,95 (Normaal €79,95). 


Goedkoopste uitlijnspecialist in Breda met meer dan 8 jaar ervaring!     


Een correcte uitlijning garandeert een optimale wegligging en een maximale levensduur van uw banden. "Specialist in het uitlijnen van alle type voertuigen."


Trekt uw auto naar rechts of links?

Het kan iedereen gebeuren: u raakt een stoeprandje of vluchtheuvel en sindsdien wijkt de auto af. Dit lossen we snel voor u op door de auto opnieuw uit te lijnen. Ook als het stuur wat scheef staat kunnen we dit meestal oplossen door de wielen opnieuw uit te lijnen.

Uitlijnen na het vervangen van onderdelen.

De wielen uitlijnen is ook aan te raden als u onderdelen zoals de aandrijfas, koppelingsplaten, stuur- of fuseekogels en spoorstangen heeft laten vervangen. Vaak staan de wielen niet meer juist uitgelijnd na dergelijke reparaties.


Uitgelijnde auto banden zorgen er onder andere voor dat uw banden optimaal presteren. U bespaart daarmee op het brandstofverbruik en dat merkt u direct in uw portemonnee. Iedereen wil graag een zuinigere auto en het komt ook het milieu ten goede!


Onze Hunter Hawkeye Elite 3D is de top op het gebied voor het uitlijnen van uw auto. Uitsluiting van beschadiging van de velgen door het gebruik van Quickgrip 3D Target klemmen.


Wij adviseren om de uitlijning van je auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.


Voor het uitlijnen van je voertuig (meten incl. afstellen en 30-45 minuten arbeid) betaal je € 39.95 (normaal €54,95)

Voor het uitlijnen de 2 voor en de 2 achterwielen (meten incl. afstellen en 45 minuten arbeid) betaal je € 49,95

Wij meten altijd 4 wielen. Zijn wij langer met een auto bezig, rekenen wij toch dezelfde prijs!